Pastasalade met mais & paprika
bewaar
bewaar

Pastasalade met mais & paprika

Deze kleurrijke pastasalade is perfect voor bij de BBQ én vegetarisch. Win-win!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de paprika uitlekken en vang het vocht op. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm en snijd de knoflook uit de pot fijn. Pers de halve limoen uit. Meng 2 el van het paprikavocht (per 4 personen) met de knoflook, het limoensap, de crème fraîche, paprikapoeder, chilisaus, peper en zout.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel af onder koud stromend water en meng met het crème-fraîchemengsel. Voeg eventueel wat extra paprikavocht toe als de pasta te droog wordt.

Laat de mais uitlekken in een vergiet. Voeg de mais samen met de paprika toe aan de pasta. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi de pasta met de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met mais & paprika

Deze kleurrijke pastasalade is perfect voor bij de BBQ én vegetarisch. Win-win!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig