Mexicaanse tonijnwraps
Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen.
Aan de slag
Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel af. Doe ze in een schaal. Laat de gegrilde paprika uitlekken, snijd in stukjes en doe bij de bonen. Laat de mais en tonijn uitlekken en voeg toe. Meng de chilisaus erdoor.
Snijd de peterselie fijn en doe in een kommetje. Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en verwarm ze 1½ min. in de magnetron op vol vermogen. Doe ondertussen de sla in een schaal.
Zet de tonijnsalade, wraps, peterselie en sla apart op tafel en laat iedereen zijn eigen wrap vullen en oprollen.
Mexicaanse tonijnwraps
Lekker anders: meergranenwraps met vis en bonen.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel af. Doe ze in een schaal. Laat de gegrilde paprika uitlekken, snijd in stukjes en doe bij de bonen. Laat de mais en tonijn uitlekken en voeg toe. Meng de chilisaus erdoor.
Snijd de peterselie fijn en doe in een kommetje. Haal de wraps uit de verpakking, leg ze op een bord en verwarm ze 1½ min. in de magnetron op vol vermogen. Doe ondertussen de sla in een schaal.
Zet de tonijnsalade, wraps, peterselie en sla apart op tafel en laat iedereen zijn eigen wrap vullen en oprollen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
360 g kidneybonen in pot
295 g gegrilde paprika's in pot
340 g maiskorrels in pot
320 g tonijn in zonnebloemolie
4 el zoete chilisaus
30 g verse peterselie
8 meergranen tortillawraps
100 g botersla
Dit heb je nodig
magnetron