Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen
Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.
Aan de slag
Bereid de zoete aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking (maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege). Voeg het water toe. Laat de gegrilde paprika uitlekken, maar vang het vocht op en voeg toe aan de soep. Snijd de paprika’s in reepjes en laat de kidneybonen uitlekken. Voeg, als de soep gepureerd is, de paprika en kidneybonen toe. Laat de soep nog 3 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en schep in elke kom 1 el crème fraîche.
Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen
Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
285 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de zoete aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking (maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege). Voeg het water toe. Laat de gegrilde paprika uitlekken, maar vang het vocht op en voeg toe aan de soep. Snijd de paprika’s in reepjes en laat de kidneybonen uitlekken. Voeg, als de soep gepureerd is, de paprika en kidneybonen toe. Laat de soep nog 3 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en schep in elke kom 1 el crème fraîche.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verspakket zoete-aardappelsoep
250 ml water
295 g gegrilde rode paprika's in pot
400 g rode kidneybonen in blik
4 el crème fraîche