Witte asperges ovenschotel met carbonara-saus
Makkelijke ovenschotel met asperges met maar 5 ingrediënten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de asperges vanaf onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Kook ze 5 min.
Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met de aardappelpuree. Verdeel de gekookte asperges erover, roer de saus los en schenk over de schotel. Rasp de Parmezaanse kaas erboven. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de ovenschotel uit de oven en bestrooi met de peterselie.
Witte asperges ovenschotel met carbonara-saus
Makkelijke ovenschotel met asperges met maar 5 ingrediënten.
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de asperges vanaf onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Kook ze 5 min.
Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met de aardappelpuree. Verdeel de gekookte asperges erover, roer de saus los en schenk over de schotel. Rasp de Parmezaanse kaas erboven. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de ovenschotel uit de oven en bestrooi met de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g witte asperges
450 g koelverse aardappelpuree
225 g verse pastasaus carbonara
50 g Parmigiano Reggiano
5 g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 20 cm, ingevet)