Pantosti 'caprese'
Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.
Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken van ca. een ½ cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een ½ cm dik.
Besmeer 1 snee brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.
Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan ⅓ van de olie en leg de tosti’s erin. Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.
Pantosti 'caprese'
Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken van ca. een ½ cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een ½ cm dik.
Besmeer 1 snee brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.
Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan ⅓ van de olie en leg de tosti’s erin. Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 trostomaten
200 g mozzarella maxi
8 sneetjes volkoren vloerbrood
4 el koelverse pestospread
6 el milde olijfolie