Bloemkoolrijstbowl met rodekool en spinazie
bewaar
bewaar

Bloemkoolrijstbowl met rodekool en spinazie

Binnen 15 minuten zet je deze maaltijd op tafel. Extra smaakvol met de gebakken rulstukjes met sambal.

15 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren 6 min. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel en halveer ze. Schil de winterpenen met de dunschiller en rasp grof.

Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de rulstukjes met de sambal 5 min. op middel-hoog vuur.

Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de knoflook en ⅔ van het sesamzaad 1 min. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend iets slinken.

Verdeel de bloemkoolrijst over kommen. Verdeel de rodekool, geraspte peen, spinazie, rulstukjes en taugé in componenten erover. Leg de gehalveerde eieren erop en bestrooi met de rest van het sesam-zaad. Snijd de limoen in parten en serveer erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolrijstbowl met rodekool en spinazie

Binnen 15 minuten zet je deze maaltijd op tafel. Extra smaakvol met de gebakken rulstukjes met sambal.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig