Cake uit de airfryer
Wie heeft er nog een oven nodig met deze airfryercake?
Aan de slag
Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de airfryer voor op 160 °C.
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Klop de boter met de suiker luchtig. Klop de eieren los in een kan en voeg al kloppend een voor een toe aan het botermengsel.
Spatel de bloem, het zout, de bakpoeder en het citroenrasp door het eiermengsel. Schep in de bakvorm en zet deze in het mandje van de airfryer. Laat in 45 min. gaar worden. Haal de cake uit de bakvorm en laat afkoelen.
Cake uit de airfryer
Wie heeft er nog een oven nodig met deze airfryercake?
nagerecht
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de airfryer voor op 160 °C.
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Klop de boter met de suiker luchtig. Klop de eieren los in een kan en voeg al kloppend een voor een toe aan het botermengsel.
Spatel de bloem, het zout, de bakpoeder en het citroenrasp door het eiermengsel. Schep in de bakvorm en zet deze in het mandje van de airfryer. Laat in 45 min. gaar worden. Haal de cake uit de bakvorm en laat afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g ongezouten roomboter
1 citroen
150 g witte basterdsuiker
3 middelgrote eieren
150 g tarwebloem
1 mespunt zout
1 tl bakpoeder
Dit heb je nodig
airfryer
handmixer
bakvorm van de airfryer, ingevet