Snelle Mexicaanse bonenschotel
Ay, ay, ay. Deze Mexicaanse knaller staat al in 15 minuten op tafel.
Aan de slag
Snijd de kipdijfilet in repen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, knoflook, komijn en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de gegrilde groente toe en verwarm nog 5 min. op middelhoog vuur. Rasp ondertussen de cheddar en snijd de koriander grof.
Voeg de bonen toe en verwarm 3 min. al omscheppend mee. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de koriander en cheddar.
Snelle Mexicaanse bonenschotel
Ay, ay, ay. Deze Mexicaanse knaller staat al in 15 minuten op tafel.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipdijfilet in repen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, knoflook, komijn en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de gegrilde groente toe en verwarm nog 5 min. op middelhoog vuur. Rasp ondertussen de cheddar en snijd de koriander grof.
Voeg de bonen toe en verwarm 3 min. al omscheppend mee. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de koriander en cheddar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g kipdijfilet
1 teen knoflook
1 el arachideolie
1 tl gemalen komijn
1 tl La Chinata gerookte paprikapoeder hot
450 g diepvries gegrilde groenten
40 g cheddar
10 g verse koriander
225 g HAK Rode en Bruine bonen mix