Snelle bonenroerbak met gebakken ei
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de snijbonen 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de rode en bruine bonen mix en bloemkoolrijst toe en bak 2 min. mee.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen, halveer de vrucht en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Snijd de koriander grof.
Schep de bonenroerbak om met het limoenrasp en -sap, de rauwkost, sesamolie, peper en eventueel zout en verdeel de gebakken eieren erover. Garneer met de koriander.
Snelle bonenroerbak met gebakken ei
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de snijbonen 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de rode en bruine bonen mix en bloemkoolrijst toe en bak 2 min. mee.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen, halveer de vrucht en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Snijd de koriander grof.
Schep de bonenroerbak om met het limoenrasp en -sap, de rauwkost, sesamolie, peper en eventueel zout en verdeel de gebakken eieren erover. Garneer met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
200 g gesneden snijbonen
225 g HAK Rode en Bruine bonen mix
400 g bloemkoolrijst
2 middelgrote eieren
1 limoen
7½ g verse koriander
150 g rauwkost radijsmix
1 el sesamolie