Vegan chili sin carne
bewaar
bewaar

Vegan chili sin carne

Sin carne betekent 'zonder vlees'. Deze gaat nog een stapje verder en is zelfs vegan.

1 uur 20 min. bereiden / 10 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Week de kidneybonen 8-12 uur in 3 liter koud water. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Breng met ruim koud water aan de kook en laat met de deksel op de pan 1 uur op laag vuur koken.

Snijd ondertussen de uien in halve ringen en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de picadillo 5 min. Giet de kidneybonen af. Voeg samen met de tomaten toe aan de ui en verwarm 5 min. Breng eventueel op smaak met zout.

Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes. Rasp de kaas. Serveer de chili met de avocadoblokjes, geraspte kaas en plantaardige zuivel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan chili sin carne

Sin carne betekent 'zonder vlees'. Deze gaat nog een stapje verder en is zelfs vegan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig