Chili sin carne met avocado
bewaar
bewaar

Chili sin carne met avocado

Vlees wordt avocado in deze nieuwe variant van de chili con carne. Sin carne dus deze keer!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Doe de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en picadillo 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur een beetje inkoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de bonen toe en verwarm nog 3 min.

Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Schep de chili in de kommen. Verdeel over elke kom 1 el crème fraîche, de avocado en de kaas. Serveer met de tortillachips.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chili sin carne met avocado

Vlees wordt avocado in deze nieuwe variant van de chili con carne. Sin carne dus deze keer!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig