Pittige zwarte-bonendip
bewaar
bewaar

Pittige zwarte-bonendip

Caramba! Deze pittige, Mexicaanse zwarte-bonendip is gegarandeerd je nieuwe favoriet.

15 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Doe de inhoud van de bonen in een zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Pers de limoen uit. Rooster het korianderzaad 1 min. in een kleine koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de zwarte bonen, de chilimelange, 1 el citroensap (per 4 personen) en het water toe.

Laat 10 min. zachtjes koken op laag tot middelhoog vuur. Pureer met een staafmixer tot een dip. Breng op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes. Snijd de bosui in heel dunne ringen. Garneer de dip met de tomaat en bosui.

bewaartipJe kunt deze dip een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
algemeenDeze dip is zowel warm als koud lekker!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige zwarte-bonendip

Caramba! Deze pittige, Mexicaanse zwarte-bonendip is gegarandeerd je nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig