Kiproerbak met (aardappel) wokjes
Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.
Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.
Kiproerbak met (aardappel) wokjes
Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.
Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
3 cm verse gember
2 el arachideolie
400 g kipdijfiletreepjes
800 g Hollandse roerbakgroenten
900 g CêlaVíta wokjes
1 el kerriepoeder
200 ml kokosmelk
15 g verse koriander