Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja
bewaar
bewaar

Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja

Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paddenstoelen in stukken en de salade-ui in ringen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af als de gnocchi gaat drijven

Bestrijk de speklapjes met het bakkwastje met de helft van de sojasaus. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de speklapjes in 6 min. krokant. Keer halverwege.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de gnocchi en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de borden en verdeel de speklapjes erover. Bestrooi met de salade-ui.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja

Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig