Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja
Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!
Aan de slag
Snijd de paddenstoelen in stukken en de salade-ui in ringen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af als de gnocchi gaat drijven
Bestrijk de speklapjes met het bakkwastje met de helft van de sojasaus. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de speklapjes in 6 min. krokant. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de gnocchi en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de borden en verdeel de speklapjes erover. Bestrooi met de salade-ui.
Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja
Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!
hoofdgerecht
null personen
945 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paddenstoelen in stukken en de salade-ui in ringen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af als de gnocchi gaat drijven
Bestrijk de speklapjes met het bakkwastje met de helft van de sojasaus. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de speklapjes in 6 min. krokant. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de gnocchi en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de borden en verdeel de speklapjes erover. Bestrooi met de salade-ui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor risotto
1 salade-uitje
300 g gnocchi
4 speklapjes à la minute
2 el sojasaus
1½ el arachideolie
200 g verse spinazie