MonChou in glaasje met witte chocolade
Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?
Aan de slag
Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade. Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.
Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.
MonChou in glaasje met witte chocolade
Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?
nagerecht
null personen
510 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade. Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.
Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g witte chocolade
125 ml verse slagroom
100 g MonChou verse roomkaas
425 g taart & vlaaifruit bosvruchten in blik
125 g lange vingers kaneel