MonChoutaart basisrecept
Met kersenvlaaivulling en bananen. Zo lekker hebben we MonChoutaart zelden geproefd!
Aan de slag
Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Smelt de boter. Maal de koeken in de keukenmachine fijn. Doe de gemalen koekjes in een kom en roer de boter erdoor. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm en druk stevig aan. Zet tot gebruik in de koelkast.
Klop ondertussen met een handmixer de roomkaas met de basterdsuiker en het vanille-extract los.
Klop de slagroom stijf en spatel in delen door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
Snijd de bananen in plakjes en verdeel over het roomkaasmengsel. Verdeel het vlaaifruit erover en laat minimaal 1 ½ uur opstijven in de koelkast.
MonChoutaart basisrecept
Met kersenvlaaivulling en bananen. Zo lekker hebben we MonChoutaart zelden geproefd!
null porties
575 kcal
20 min. bereiden
80 min. wachten
Aan de slag
Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Smelt de boter. Maal de koeken in de keukenmachine fijn. Doe de gemalen koekjes in een kom en roer de boter erdoor. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm en druk stevig aan. Zet tot gebruik in de koelkast.
Klop ondertussen met een handmixer de roomkaas met de basterdsuiker en het vanille-extract los.
Klop de slagroom stijf en spatel in delen door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
Snijd de bananen in plakjes en verdeel over het roomkaasmengsel. Verdeel het vlaaifruit erover en laat minimaal 1 ½ uur opstijven in de koelkast.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
80 g ongezouten roomboter
200 g Bastognekoeken
200 g MonChou verse roomkaas
125 g witte basterdsuiker
2 tl vanille-extract
250 ml verse slagroom
2 bananen
430 g taart & vlaaifruit kersen in blik
Dit heb je nodig
bakpapier
springvorm (ø 20 cm )
keukenmachine