Kruidige tempehstoof met knoflookboontjes & rijst
bewaar
bewaar

Kruidige tempehstoof met knoflookboontjes & rijst

De geurige kruiden van deze stoof zullen je doen watertanden.

30 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tempeh in dunne reepjes van 2x ½ cm.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de tempeh in 8 min. krokant. Schil ondertussen de aardappelen en snijd in stukken van 4 cm.

Voeg de aardappelen, roti masala saus en het water toe, breng aan de kook en stoof met de deksel op de pan in ca. 20 min. op laag vuur gaar. Schep regelmatig om. Doe de tempeh terug in de pan samen met de aardappelen en het water, breng aan de kook en stoof de aardappelen zonder deksel in 15 min. op laag vuur gaar. Schep regelmatig om. Voeg eventueel wat extra water toe.

Kook ondertussen de snijbonen in 10-12 min. en de rijst in 8 min. beetgaar. Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Snijd de knoflook fijn. Giet de snijbonen af en verhit in dezelfde pan de rest van de olie. Fruit de knoflook 3 min. en schep de snijbonen erdoor. Snijd de peterselie fijn. Giet de rijst af en schep de peterselie erdoor.

Pel en halveer de eieren. Verdeel de stoof, snijbonen en rijst over de borden en serveer met de eieren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige tempehstoof met knoflookboontjes & rijst

De geurige kruiden van deze stoof zullen je doen watertanden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig