Gevulde pasta met homemade romescosaus & gegrilde biefstuk
Met deze pasta met gegrilde biefstuk en met zelfgemaakte romescosaus bomvol smaak ga je zeker indruk maken.
Aan de slag
Doe 80g amandelen (per 4 personen), de tenen knoflook, gerookte-paprikapoeder, geroosterde paprika en 2 el paprikavocht uit de pot (per 4 personen) in een hoge beker en pureer met de staafmixer fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer de courgettes in de lengte en snijd in halve plakjes van 1 cm dik. Verhit een ½ el olie (per 4 personen) in de hapjespan en bak de courgette 5 min.
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Smeer het vlees in met de rest van olie en gril de biefstuk in 5 min. medium rare. Keer halverwege. Laat het vlees op een bord afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
Kook ondertussen de ravioli in 6 min. gaar. Giet de pasta af, maar vang een kopje kookvocht op. Doe terug in de pan en meng de pasta met de romescosaus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken. Verdeel de ravioli en courgette over de borden. Snijd de biefstuk in reepjes en leg erop. Hak de rest van de amandelen grof en strooi over de pasta.
Gevulde pasta met homemade romescosaus & gegrilde biefstuk
Met deze pasta met gegrilde biefstuk en met zelfgemaakte romescosaus bomvol smaak ga je zeker indruk maken.
hoofdgerecht
null personen
820 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe 80g amandelen (per 4 personen), de tenen knoflook, gerookte-paprikapoeder, geroosterde paprika en 2 el paprikavocht uit de pot (per 4 personen) in een hoge beker en pureer met de staafmixer fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer de courgettes in de lengte en snijd in halve plakjes van 1 cm dik. Verhit een ½ el olie (per 4 personen) in de hapjespan en bak de courgette 5 min.
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Smeer het vlees in met de rest van olie en gril de biefstuk in 5 min. medium rare. Keer halverwege. Laat het vlees op een bord afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
Kook ondertussen de ravioli in 6 min. gaar. Giet de pasta af, maar vang een kopje kookvocht op. Doe terug in de pan en meng de pasta met de romescosaus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken. Verdeel de ravioli en courgette over de borden. Snijd de biefstuk in reepjes en leg erop. Hak de rest van de amandelen grof en strooi over de pasta.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gerookte amandelen
2 tenen knoflook
1½ el gerookte paprikapoeder
465 g geroosterde gele paprika's in pot
2 courgettes
3 el traditionele olijfolie
4 biefstukken
500 g verse ravioli 5 formaggio
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
hapjespan
keukenpapier
grillpan
aluminiumfolie