Linzensalade met warmgerookte zalm en mosterd
Wat een goed team: linzen en warmgerookte zalm.
Aan de slag
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen. Giet de linzen af en spoel onder koud stromend water. Snijd de spinazie grof, de paprika in dunne ringen en de dille fijn.
Laat de kappertjes uitlekken en vang 1 el (per 4 personen) van het vocht op. Meng de linzen met de ui, spinazie, paprika, dille en kapperappeltjes. Verdeel over een schaal en verdeel de zalmfilet in stukjes erover.
Klop een dressing van het kappertjesvocht, de mosterd en olie. Besprenkel de salade ermee en bestrooi met versgemalen zwarte peper.
Linzensalade met warmgerookte zalm en mosterd
Wat een goed team: linzen en warmgerookte zalm.
hoofdgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen. Giet de linzen af en spoel onder koud stromend water. Snijd de spinazie grof, de paprika in dunne ringen en de dille fijn.
Laat de kappertjes uitlekken en vang 1 el (per 4 personen) van het vocht op. Meng de linzen met de ui, spinazie, paprika, dille en kapperappeltjes. Verdeel over een schaal en verdeel de zalmfilet in stukjes erover.
Klop een dressing van het kappertjesvocht, de mosterd en olie. Besprenkel de salade ermee en bestrooi met versgemalen zwarte peper.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
800 g linzen in blik
200 g verse spinazie
2 puntpaprika's
10 g verse dille
20 kapperappeltjes
125 g warmgerookte zalmfilets
1 el Maille dijonmosterd originale knijpfles
1 el extra vierge olijfolie