Linzensalade met warmgerookte zalm en mosterd
bewaar
bewaar

Linzensalade met warmgerookte zalm en mosterd

Wat een goed team: linzen en warmgerookte zalm.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in flinterdunne halve ringen. Giet de linzen af en spoel onder koud stromend water. Snijd de spinazie grof, de paprika in dunne ringen en de dille fijn.

Laat de kappertjes uitlekken en vang 1 el (per 4 personen) van het vocht op. Meng de linzen met de ui, spinazie, paprika, dille en kapperappeltjes. Verdeel over een schaal en verdeel de zalmfilet in stukjes erover.

Klop een dressing van het kappertjesvocht, de mosterd en olie. Besprenkel de salade ermee en bestrooi met versgemalen zwarte peper.

bereidingstipVind je rauwe rode ui te scherp van smaak? Doe de halve uienringen in een kom, schenk er kokend water over en laat 10 min. staan. Giet af en volg verder het recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met warmgerookte zalm en mosterd

Wat een goed team: linzen en warmgerookte zalm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig