Aardappel-preikoekjes met yoghurtdip
bewaar
bewaar

Aardappel-preikoekjes met yoghurtdip

Rösti anders: met prei, rode peper, kaas en verse kruiden.

25 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de peterselie en knoflook fijn. Meng de peterselie en de helft van de knoflook met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schil de aardappelen en rasp ze grof. Doe in een vergiet en duw er met een lepel zo veel mogelijk vocht uit. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

Rasp de Pecorino. Meng de aardappel met de rode peper, Pecorino, prei, ricotta, bloem, het ei, de rest van de knoflook en eventueel zout.

Verhit 1 el olie in een koekenpan. Schep 4 bergjes van het mengsel in de pan en druk een beetje plat met een spatel. Bak de koekjes 6 min. Keer halverwege. Bak zo ook de rest van de koekjes. Serveer met de yoghurtdip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-preikoekjes met yoghurtdip

Rösti anders: met prei, rode peper, kaas en verse kruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig