Courgettekoekjes
bewaar
bewaar

Courgettekoekjes

Deze hartige koekjes zijn heerlijk als lunchgerecht, als bijgerecht of als antipasti.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de courgette grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil ervan. Klop het ei los. Rasp de kaas en snijd peterselie fijn. Meng de courgette met het citroenrasp, ei, de bloem, kaas, peterselie, peper en eventueel zout.

Verhit per grote koekenpan 2 el olie en schep met twee lepels 12 bergjes van het courgettebeslag. Druk ze een beetje plat met een spatel. Bak de courgettekoekjes in 6 min. per kant bruin en gaar.

combinatietipLekker met gebakken vis of als vegetarisch hoofd- of lunchgerecht met wat gemengde sla erbij, of als onderdeel van een bordje antipasti.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgettekoekjes

Deze hartige koekjes zijn heerlijk als lunchgerecht, als bijgerecht of als antipasti.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig