Pita's met kipnuggets, coleslaw en barbecuesaus
bewaar
bewaar

Pita's met kipnuggets, coleslaw en barbecuesaus

Vlug op tafel: pitabroodjes met zelfgemaakte kipnuggets uit de oven. Smullen maar!

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de kipfilet in stukken van 3 cm. Meng voor het paneren de bloem met het zout in een diep bord. Klop de eieren los in een ander diep bord. Verkruimel de cornflakes grof met de hand boven een derde diep bord.

Haal de kip eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de corn­flakes. Zorg dat de nuggets overal bedekt zijn met cornflakes. Leg de kipnuggets op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 10 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Keer ze halverwege om.

Bereid ondertussen de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de salade­-ui in dunne ringen. Meng met de rodekool, spitskool en mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de pita’s open en vul ze met wat coleslaw. Verdeel de kipnuggets over de pita’s en maak af met de barbecuesaus. Serveer de rest van de coleslaw ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita's met kipnuggets, coleslaw en barbecuesaus

Vlug op tafel: pitabroodjes met zelfgemaakte kipnuggets uit de oven. Smullen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig