Tropische clafoutis met kokosmelk & mango
bewaar
bewaar

Tropische clafoutis met kokosmelk & mango

Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.

10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in de lengte in dikke plakken van de pit. Verdeel dakpansgewijs in een cirkel over de bodem van de ovenschaal.

Klop de eieren los in een kom en meng met de honing en eventueel zout. Voeg de kokosmelk en het amandelmeel toe en roer goed door.

Schenk het beslag over de mango. Bak de clafoutis in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin Laat minimaal 30 min. afkoelen. Haal de blaadjes van het takje munt en garneer de clafoutis met de muntblaadjes en het kokosrasp. Serveer lauwwarm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tropische clafoutis met kokosmelk & mango

Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig