Tropische clafoutis met kokosmelk & mango
Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in de lengte in dikke plakken van de pit. Verdeel dakpansgewijs in een cirkel over de bodem van de ovenschaal.
Klop de eieren los in een kom en meng met de honing en eventueel zout. Voeg de kokosmelk en het amandelmeel toe en roer goed door.
Schenk het beslag over de mango. Bak de clafoutis in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin Laat minimaal 30 min. afkoelen. Haal de blaadjes van het takje munt en garneer de clafoutis met de muntblaadjes en het kokosrasp. Serveer lauwwarm.
Tropische clafoutis met kokosmelk & mango
Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.
nagerecht
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in de lengte in dikke plakken van de pit. Verdeel dakpansgewijs in een cirkel over de bodem van de ovenschaal.
Klop de eieren los in een kom en meng met de honing en eventueel zout. Voeg de kokosmelk en het amandelmeel toe en roer goed door.
Schenk het beslag over de mango. Bak de clafoutis in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin Laat minimaal 30 min. afkoelen. Haal de blaadjes van het takje munt en garneer de clafoutis met de muntblaadjes en het kokosrasp. Serveer lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetrijpe mango
3 middelgrote eieren
50 g vloeibare honing
250 ml Go-Tan Coconut milk
100 g amandelmeel
2 takjes verse munt
2 el Puur Natuur kokosrasp
Dit heb je nodig
ronde ovenschaal (Ø 22 cm, ingevet)