Kokosbollen
Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.
Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.
Kokosbollen
Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!
null porties
310 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.
Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren
200 g fijne kristalsuiker
250 g Puur Natuur kokosrasp
Dit heb je nodig
bakpapier
ijsbolletjestang