Mango-kokosijs
Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10.
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.
Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer. Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Mango-kokosijs
Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10.
nagerecht
null personen
275 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.
Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer. Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 verse mango's
1 limoen
2 el poedersuiker
165 ml coconut cream
Dit heb je nodig
keukenmachine