Mango-frambozenijsjes
Het fleurigste ijsje voor onder je parasol.
Aan de slag
Doe de suiker met het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en draai het vuur uit. Laat een half uur afkoelen. Doe de bevroren mango met de helft van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer tot sorbetijs. Schep in een bak en zet tot gebruik in de vriezer.
Doe de bevroren frambozen met de rest van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer ook tot sorbetijs. Schep het mango- en frambozenijs om en om in laagjes in de ijsvormpjes. Steek de ijsstokjes erin en zet minimaal 8 uur in de vriezer.
Mango-frambozenijsjes
Het fleurigste ijsje voor onder je parasol.
nagerecht
null porties
180 kcal
20 min. bereiden
510 min. wachten
Aan de slag
Doe de suiker met het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en draai het vuur uit. Laat een half uur afkoelen. Doe de bevroren mango met de helft van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer tot sorbetijs. Schep in een bak en zet tot gebruik in de vriezer.
Doe de bevroren frambozen met de rest van het suikerwater in het hakmolentje van de staafmixer en pureer ook tot sorbetijs. Schep het mango- en frambozenijs om en om in laagjes in de ijsvormpjes. Steek de ijsstokjes erin en zet minimaal 8 uur in de vriezer.
bereidingstip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g kristalsuiker
200 ml kraanwater
250 g diepvries mango stukjes
250 g diepvries frambozen
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen
ijsvormpjes