Frambozencoulis
bewaar
bewaar

Frambozencoulis

Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.

10 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Doe de frambozen, de suiker en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur.

bewaartipU kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
combinatietipServeer bij de frambozenbrownies

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozencoulis

Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig