Frambozencoulis
Kleurig en fruitig. Deze frambozencoulis is lekker bij veel nagerechten: van brownie tot panna cotta.
Aan de slag
Breng het water met de suiker aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur koken tot een glanzende siroop. Let op: laat de suiker niet karamelliseren, het mengsel moet kleurloos blijven.
Mix de frambozen met de warme siroop in de blender tot een gladde dikke saus.
Druk de saus met de achterkant van een lepel door een zeef en laat helemaal afkoelen tot gebruik.
Frambozencoulis
Kleurig en fruitig. Deze frambozencoulis is lekker bij veel nagerechten: van brownie tot panna cotta.
bijgerecht
null porties
60 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Breng het water met de suiker aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur koken tot een glanzende siroop. Let op: laat de suiker niet karamelliseren, het mengsel moet kleurloos blijven.
Mix de frambozen met de warme siroop in de blender tot een gladde dikke saus.
Druk de saus met de achterkant van een lepel door een zeef en laat helemaal afkoelen tot gebruik.
bewaartip:
variatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el water
100 g fijne kristalsuiker
250 g diepvries frambozen
Dit heb je nodig
blender