Ravioli met asperges & garnalen
Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!
Aan de slag
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Rasp de kaas. Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd er vervolgens lange linten van met een dunschiller.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.
Smelt ondertussen de boter in een pan en snijd de bieslook fijn.
Haal de pasta en aspergelinten met een schuimspaan uit de pan en verdeel over borden. Verdeel de gesmolten boter, garnalen, bieslook en kaas over de pasta. Bestrooi met het citroenrasp en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer de citroenparten erbij.
Ravioli met asperges & garnalen
Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Rasp de kaas. Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd er vervolgens lange linten van met een dunschiller.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.
Smelt ondertussen de boter in een pan en snijd de bieslook fijn.
Haal de pasta en aspergelinten met een schuimspaan uit de pan en verdeel over borden. Verdeel de gesmolten boter, garnalen, bieslook en kaas over de pasta. Bestrooi met het citroenrasp en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer de citroenparten erbij.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
30 g Pecorino Romano
500 g witte asperges
250 g verse ravioli verde burrata e pomodoro arrostito
40 g ongezouten roomboter
5 g verse bieslook
100 g verse Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
rasp
dunschiller
schuimspaan