Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta
bewaar
bewaar

Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta

De leukste pakketjes om te openen (én op te eten): ravioli.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet zitten.

Scheur ondertussen de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden uit de schaal samen met de knoflook fijn. Halveer de romaatjes. Bak de paddenstoelen met de knoflook, kruiden, peper en zout 5 min. op middelhoog tot hoog vuur in het achtergebleven bakvet. Schep regelmatig om. Neem uit de pan en houd warm.

Verhit de olie in de koekenpan en bak de romaatjes 2 min. op middelhoog vuur.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en verdeel met de paddenstoelen over diepe borden. Schep de romaatjes erop en verdeel de kiemgroente erover. Verkruimel de pancetta erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta

De leukste pakketjes om te openen (én op te eten): ravioli.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig