Ultieme eenpersoons hamburger
bewaar
bewaar

Ultieme eenpersoons hamburger

Deze superburger is lekker helemaal voor jezelf.

15 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sjalotten in ringen. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de sjalotten met wat zout al roerend 2 min. op middelhoog tot hoog vuur tot ze bruin kleuren. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en bak de burger 4 min. Keer om, leg de kaas erop en bak nog 4 min. Snijd de sesambol door en grill aan de snijkanten. Bak in het achtergebleven bakvet van de sjalotten de pancetta uit en bak het ei ernaast. Laat de pancetta ook uitlekken op keukenpapier.

Snijd ondertussen de tomaat in plakjes. Bestrijk de onderkant van het broodje met de ketchup en beleg met de sla, plakjes tomaat, augurk, uitgebakken spek, burger, gebakken ei en de sjalot. Bestrijk de snijkant van de andere helft van het broodje met de truffelmayo en dek af.

algemeenLekker met een salade van babyromainesla en tomaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ultieme eenpersoons hamburger

Deze superburger is lekker helemaal voor jezelf.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig