Ultieme cheeseburger
Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon?
Aan de slag
Bak de rozenbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het bosuitje in stukjes van 0.5 cm en de cheddar in blokjes van 0.5 cm. Leg de burgers met de onderkant naar boven. Druk de bosui en cheddar in de onderkant van de burgers.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op de onderkant 1 min. op hoog vuur. Draai de burgers om en bak ze nog 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers in 15 min. gaar. Draai ze niet meer om.
Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakken. Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup. Beleg de broodjes met de sla, augurkenschijven, komkommer, tomaat en burgers.
Ultieme cheeseburger
Instructievideo - 00:26 min.
Ultieme cheeseburger
Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon?
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bak de rozenbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het bosuitje in stukjes van 0.5 cm en de cheddar in blokjes van 0.5 cm. Leg de burgers met de onderkant naar boven. Druk de bosui en cheddar in de onderkant van de burgers.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op de onderkant 1 min. op hoog vuur. Draai de burgers om en bak ze nog 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers in 15 min. gaar. Draai ze niet meer om.
Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakken. Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup. Beleg de broodjes met de sla, augurkenschijven, komkommer, tomaat en burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 AH Biologisch afbak rozenbroodjes
½ bosui
40 g cheddar 48+
2 Black Angus burgers
1 el arachideolie
½ komkommer
1 tomaat
2 el tomatenketchup
4 blaadjes babyromainesla
4 zoetzure augurkenschijven