Tapashamburger met sla en stokbrood
Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!
Aan de slag
Doe het gehakt in een kom en meng met de helft van de mosterd en het zout. Draai er 8 balletjes van en druk ze plat tot burgertjes van Ø 5 cm.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbakaag en bak de burgers in 3 min. per kant bruin en gaar. Verdeel elk plakje cheddar in 4 vierkanten en verdeel ze de laatste 2 min. over de burgers.
Snijd ondertussen het brood in 8 plakjes van 2 cm dik en rooster het. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla.
Bestrijk het stokbrood met de rest van de mosterd en beleg met de sla en de burgers. Rijg een snoeptomaatje en een mini-augurk aan elke de tapasprikker en prik in de burgers.
Tapashamburger met sla en stokbrood
Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!
null porties
170 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe het gehakt in een kom en meng met de helft van de mosterd en het zout. Draai er 8 balletjes van en druk ze plat tot burgertjes van Ø 5 cm.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbakaag en bak de burgers in 3 min. per kant bruin en gaar. Verdeel elk plakje cheddar in 4 vierkanten en verdeel ze de laatste 2 min. over de burgers.
Snijd ondertussen het brood in 8 plakjes van 2 cm dik en rooster het. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla.
Bestrijk het stokbrood met de rest van de mosterd en beleg met de sla en de burgers. Rijg een snoeptomaatje en een mini-augurk aan elke de tapasprikker en prik in de burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rundergehakt
2 el dijonmosterd
½ tl zout
1 el milde olijfolie
2 plakken BYB red cheddar
½ speltstokbrood
1 kropje babyromainesla
8 snoeptomaatjes
8 kleine zoetzure augurken
Dit heb je nodig
tapasprikkers