Tapashamburger met sla en stokbrood
bewaar
bewaar

Tapashamburger met sla en stokbrood

Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe het gehakt in een kom en meng met de helft van de mosterd en het zout. Draai er 8 balletjes van en druk ze plat tot burgertjes van Ø 5 cm.

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbakaag en bak de burgers in 3 min. per kant bruin en gaar. Verdeel elk plakje cheddar in 4 vierkanten en verdeel ze de laatste 2 min. over de burgers.

Snijd ondertussen het brood in 8 plakjes van 2 cm dik en rooster het. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla.

Bestrijk het stokbrood met de rest van de mosterd en beleg met de sla en de burgers. Rijg een snoeptomaatje en een mini-augurk aan elke de tapasprikker en prik in de burgers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tapashamburger met sla en stokbrood

Burgers in de vorm van tapas, misschien wel het ultieme borrelhapje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig