Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk
Een tosti voor de lunch is toch eigenlijk gewoon altijd een goed idee? Maak 'm extra lekker met mosterd en augurk. Tip: door geraspte kaas te gebruiken smelt de kaas extra snel. Handig!
Aan de slag
Verwarm het tosti-ijzer voor. Snijd de augurken in blokjes van een ½ cm en meng met de geraspte kaas.
Besmeer de helft van de sneetjes brood met de mosterd, verdeel het kaasmengsel erover en leg de andere sneetjes brood erop.
Bak de tosti's in 4-5 min. lichtbruin, knapperig en tot de kaas is gesmolten. Snijd diagonaal door en serveer direct.
Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk
Een tosti voor de lunch is toch eigenlijk gewoon altijd een goed idee? Maak 'm extra lekker met mosterd en augurk. Tip: door geraspte kaas te gebruiken smelt de kaas extra snel. Handig!
null personen
335 kcal
5 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm het tosti-ijzer voor. Snijd de augurken in blokjes van een ½ cm en meng met de geraspte kaas.
Besmeer de helft van de sneetjes brood met de mosterd, verdeel het kaasmengsel erover en leg de andere sneetjes brood erop.
Bak de tosti's in 4-5 min. lichtbruin, knapperig en tot de kaas is gesmolten. Snijd diagonaal door en serveer direct.
vegantip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g kleine zoetzure augurken
175 g geraspte Goudse jonge kaas
8 sneetjes volkorenbrood
2 el milde mosterd
Dit heb je nodig
tostiapparaat