Wrap met plantaardige 'leverworst', augurk en mosterd
Lunch-wrap met vegan smeerleverworst en augurk als zuurgoed. Dat wordt een flinke lunch die je al in 10 minuten hebt bereid.
Aan de slag
Snijd de augurken in de lengte in dunne plakjes. Halveer de babyromaine in de lengte en snijd in de lengte in reepjes. Schep de sla om met de olijfolie en 2 el augurkenvocht (per 4 personen). Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de wraps met de smeerleverworst en mosterd. Beleg met de sla en augurken.
Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden. Serveer direct.
Wrap met plantaardige 'leverworst', augurk en mosterd
Lunch-wrap met vegan smeerleverworst en augurk als zuurgoed. Dat wordt een flinke lunch die je al in 10 minuten hebt bereid.
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de augurken in de lengte in dunne plakjes. Halveer de babyromaine in de lengte en snijd in de lengte in reepjes. Schep de sla om met de olijfolie en 2 el augurkenvocht (per 4 personen). Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrijk de wraps met de smeerleverworst en mosterd. Beleg met de sla en augurken.
Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 zoetzure augurken
1 kropje babyromainesla
1 el milde olijfolie
6 tortillawraps
125 g vegan smeerleverworst
6 tl grove mosterd