Wrap met plantaardige 'leverworst', augurk en mosterd
bewaar
bewaar

Wrap met plantaardige 'leverworst', augurk en mosterd

Lunch-wrap met vegan smeerleverworst en augurk als zuurgoed. Dat wordt een flinke lunch die je al in 10 minuten hebt bereid.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de augurken in de lengte in dunne plakjes. Halveer de babyromaine in de lengte en snijd in de lengte in reepjes. Schep de sla om met de olijfolie en 2 el augurkenvocht (per 4 personen). Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bestrijk de wraps met de smeerleverworst en mosterd. Beleg met de sla en augurken.

Rol de wraps strak op en snijd schuin doormidden. Serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wrap met plantaardige 'leverworst', augurk en mosterd

Lunch-wrap met vegan smeerleverworst en augurk als zuurgoed. Dat wordt een flinke lunch die je al in 10 minuten hebt bereid.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig