Gnocchi met groene pesto en kip
bewaar
bewaar

Gnocchi met groene pesto en kip

Heerlijk recept uit de Italiaanse keuken met gnocchi en pesto in de hoofdrol.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ¾ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi in 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kiphaasjes 6 min. op middelhoog vuur gaar. Neem de kip uit de pan en laat iets afkoelen. Halveer de cherrytomaten en bak ze in dezelfde koekenpan 5 min. op de snijkant op middelhoog vuur.

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 2 min. Giet af en laat uitlekken.

Trek met behulp van 2 vorken de kip in plukjes uit elkaar en meng met 2 el pesto. Hak de amandelen grof. Meng de gnocchi met de rest van de pesto, tomaten, snijbonen, kip en veldsla. Bestrooi met de amandelen en breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met groene pesto en kip

Heerlijk recept uit de Italiaanse keuken met gnocchi en pesto in de hoofdrol.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig