Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli
bewaar
bewaar

Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli

De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.

Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli

De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig