Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli
De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!
Aan de slag
Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.
Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.
Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli
De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.
Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el milde olijfolie
500 g gnocchi
300 g kipbraadworsten
500 g broccoli
40 g AH Biologisch Parmigiano Reggiano
400 g rivolo cherrytomaten
90 g pesto alla Genovese