Kalkoensaltimbocca's met snijbonen en aardappelpartjes
Die combi kalkoen met rauwe ham en salie is echt goddelijk!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelpartjes in een kom met 1/4 van de olie en de Italiaanse kruiden en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar. Schep na 10 min. om.
Bestrooi ondertussen de kalkoenfilets rondom met peper en leg op elke filet 4 salieblaadjes. Wikkel de plakken ham eromheen. Verdeel 2/4 van de olie over 2 koekenpannen en bak de kalkoenfilet 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan of wok. Voeg de snijbonen en pastasaus toe, breng aan de kook en zet het vuur laag. Verwarm 5 min.
Serveer de saltimbocca’s met de snijbonen en aardappelpartjes.
Kalkoensaltimbocca's met snijbonen en aardappelpartjes
Die combi kalkoen met rauwe ham en salie is echt goddelijk!
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelpartjes in een kom met 1/4 van de olie en de Italiaanse kruiden en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar. Schep na 10 min. om.
Bestrooi ondertussen de kalkoenfilets rondom met peper en leg op elke filet 4 salieblaadjes. Wikkel de plakken ham eromheen. Verdeel 2/4 van de olie over 2 koekenpannen en bak de kalkoenfilet 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan of wok. Voeg de snijbonen en pastasaus toe, breng aan de kook en zet het vuur laag. Verwarm 5 min.
Serveer de saltimbocca’s met de snijbonen en aardappelpartjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g aardappelpartjes
4 el milde olijfolie
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
260 g kalkoenfilet à la minute
5 g verse salie
8 plakjes prosciutto crudo
600 g verse gesneden snijbonen
390 g pastasaus basilicum