Aardappeltortilla met snijbonen
Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.
Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.
Aardappeltortilla met snijbonen
Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.
Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 uien
2 el traditionele olijfolie
450 g roodschillige aardappelschijfjes
4 eieren
3 el halfvolle melk
600 g gesneden snijbonen
280 g kalkoenfilet à la minute
Dit heb je nodig
grillpan