Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca
Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!
Aan de slag
Draai de courgettes door een groentespiraalsnijder, zodat je courgettespaghetti krijgt.
Leg de kalkoenfilet tussen vershoudfolie en sla de filets plat met de bodem van een koekenpan Verdeel de blaadjes van de salie over de filets. Wikkel parmaham om de filets. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoensaltimbocca’s in 5 min. gaar en bruin. Keer halverwege.
Roerbak ondertussen de courgettespaghetti me de pesto 1 min. in een hete wok of hapjespan. Neem van het vuur en meng met de rucola. Verdeel over de borden en verdeel de olijven en de saltimbocca erover.
Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca
Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!
hoofdgerecht
null personen
280 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Draai de courgettes door een groentespiraalsnijder, zodat je courgettespaghetti krijgt.
Leg de kalkoenfilet tussen vershoudfolie en sla de filets plat met de bodem van een koekenpan Verdeel de blaadjes van de salie over de filets. Wikkel parmaham om de filets. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoensaltimbocca’s in 5 min. gaar en bruin. Keer halverwege.
Roerbak ondertussen de courgettespaghetti me de pesto 1 min. in een hete wok of hapjespan. Neem van het vuur en meng met de rucola. Verdeel over de borden en verdeel de olijven en de saltimbocca erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 courgettes
260 g kalkoenfilet à la minute
5 g verse salie
90 g parmaham
1 el milde olijfolie
2 el arrabbiata pesto
85 g rucola
90 g Taggia olijven
Dit heb je nodig
spiraalsnijder
vershoudfolie
hapjespan of wok