Gnocchi met vegetarische bolognesesaus
bewaar
bewaar

Gnocchi met vegetarische bolognesesaus

Bij de goudgeel gebakken gnocchi eet je een vegetarische bolognesesaus!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 12 min. goudgeel. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm. Verhit ⅓ van de olie in de hapjespan en bak de courgette samen met de rulstukjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de gepelde tomaten toe en breek de tomaten met een pollepel in kleinere stukjes. Breng aan de kook en laat 5 min. met de deksel op de pan op laag vuur koken.

Snijd de peterselie fijn. Roer de helft van de peterselie en alle salie door de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Maak een dressing met de azijn en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaatjes in kwarten en meng met de slamelange en de dressing.

Verdeel de gnocchi over de borden en verdeel de saus erover. Garneer met de rest van de peterselie en serveer met de salade.

algemeenDit is een Allerhande Box-recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met vegetarische bolognesesaus

Bij de goudgeel gebakken gnocchi eet je een vegetarische bolognesesaus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig