Vegetarische gnocchi met champignons en mozarella
bewaar
bewaar

Vegetarische gnocchi met champignons en mozarella

De pastasoort van vanavond: gnocchi.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 3/5 van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi met de salie in 15 min. goudbruin en krokant. Schep regelmatig om.

Veeg ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de helft van de rest van de olie in de hapjespan en bak de champignons 3 min. op hoog vuur. Voeg de rulstukjes toe en bak 2 min. mee. Neem uit de pan.

Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak de roerbakgroente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. stoven. Voeg de champignons met het rulgehakt toe en verwarm nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd ondertussen de bieslook fijn en scheur de mozzarella in stukjes. Verdeel de gnocchi over diepe borden en schep de saus erop. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met de bieslook.

algemeenDe roerbakgroente Italiaans fijngesneden is niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl of vervang het door Italiaanse roerbakgroente.
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
bereidingstipJe kunt de saus al 1 dag van tevoren maken. Bak de gnocchi voor het serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische gnocchi met champignons en mozarella

De pastasoort van vanavond: gnocchi.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig