Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella
Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!
Aan de slag
Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd ze fijn.
Verhit de olie op laag vuur en bak de courgette samen met de knoflook 2 min. Voeg de fijngesneden kruiden en de gepelde tomaten met saus toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Druk de tomaten stuk met een houten lepel.
Halveer ondertussen de minimozzarella. Kook de linguine beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng de pasta met de saus en de halve mozzarellabolletjes.
Vegetarische pasta met tomatensaus en mozzarella
Deze volkorenpasta staat zó op tafel en is nog vegetarisch ook!
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd ze fijn.
Verhit de olie op laag vuur en bak de courgette samen met de knoflook 2 min. Voeg de fijngesneden kruiden en de gepelde tomaten met saus toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Druk de tomaten stuk met een houten lepel.
Halveer ondertussen de minimozzarella. Kook de linguine beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng de pasta met de saus en de halve mozzarellabolletjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
2 tenen knoflook
10 g verse Italiaanse kruidenmix
2 el milde olijfolie
400 g gepelde tomaten in tomatensaus in blik
150 g mini-mozzarellabolletjes
500 g AH Biologisch verse linguine integrali