Pittige guacamole
Spice up your life en begin bij deze zelfgemaakte guacamole. Lekker!
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Vijzel samen met de knoflook en het grove zeezout tot een gladde pasta.
Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in de vijzel. Stamp grof.
Pers de limoen uit en meng de helft van het limoensap door de guacamole. Proef en breng eventueel verder op smaak met limoensap en/of zout.
Pittige guacamole
Spice up your life en begin bij deze zelfgemaakte guacamole. Lekker!
bijgerecht
null personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Vijzel samen met de knoflook en het grove zeezout tot een gladde pasta.
Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in de vijzel. Stamp grof.
Pers de limoen uit en meng de helft van het limoensap door de guacamole. Proef en breng eventueel verder op smaak met limoensap en/of zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
½ teen knoflook
½ tl grof zeezout
2 eetrijpe avocado's
1 limoen
Dit heb je nodig
vijzel