Grove guacamole
Superpopulair met een reden: de avocadospread is lekker bij bijna alles: de borrel, in een wrap of op je nacho's.
Aan de slag
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Pers de limoen uit, voeg het sap toe aan de sjalot. Rasp de tomaten op een fijne rasp. Snijd de jalapeñoplakjes heel fijn. Snijd de koriander heel fijn.
Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak met een vork heel fijn in een kom. Meng alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zeezout. Roer de guacamole tot een dip.
Grove guacamole
Superpopulair met een reden: de avocadospread is lekker bij bijna alles: de borrel, in een wrap of op je nacho's.
bijgerecht
null personen
195 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Pers de limoen uit, voeg het sap toe aan de sjalot. Rasp de tomaten op een fijne rasp. Snijd de jalapeñoplakjes heel fijn. Snijd de koriander heel fijn.
Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak met een vork heel fijn in een kom. Meng alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zeezout. Roer de guacamole tot een dip.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
1 limoen
2 tomaten
2 el jalapeñoplakjes in pot
7½ g verse koriander
2 eetrijpe avocado's
Dit heb je nodig
fijne rasp