Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes
bewaar
bewaar

Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes

Lekker makkelijk, lekker gekruid: salade met een bite en supermals gegrilde kip erbij.

20 min. bereiden / 11 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten.

Verhit 2/3 van de olie in een koekenpan en bak de champignons in 7 min. op middelhoog vuur goudbruin Verhit ondertussen een grillpan. Bestrijk de kiphaasjes met de rest van de olie en gril in 5 min. gaar. Keer halverwege.

Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Kook ondertussen de peulen en sperziebonen in 5 min. beetgaar. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. Laat iets afkoelen en hak grof.

Schep de bonen om met de champignons, hazelnoten en de groentefinish. Verdeel over een grote schaal en verdeel de kip erover. Serveer met het stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes

Lekker makkelijk, lekker gekruid: salade met een bite en supermals gegrilde kip erbij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig