Zilvervliesrijst met gegrilde kiphaasjes
Kruidige gegrilde kip met rijst, snijbonen en tomaatjes: hoe laat eten we?
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Breng ondertussen een pan met een laag water aan de kook. Snijd de snijbonen in schuine stukken van 1 cm en kook ze in 7 min. beetgaar. Bestrooi ondertussen de kiphaasjes met de paprikapoeder en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 8 min. gaar.
Snijd de tomaten in kwarten en meng samen met de oregano door de snijbonen. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Serveer de zilvervliesrijst met de kiphaasjes en groenten.
Zilvervliesrijst met gegrilde kiphaasjes
Kruidige gegrilde kip met rijst, snijbonen en tomaatjes: hoe laat eten we?
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Breng ondertussen een pan met een laag water aan de kook. Snijd de snijbonen in schuine stukken van 1 cm en kook ze in 7 min. beetgaar. Bestrooi ondertussen de kiphaasjes met de paprikapoeder en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 8 min. gaar.
Snijd de tomaten in kwarten en meng samen met de oregano door de snijbonen. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Serveer de zilvervliesrijst met de kiphaasjes en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zilvervliesrijst
800 g snijbonen
300 g kiphaasjes
1 tl La Chinata gerookte paprikapoeder
1 el traditionele olijfolie
250 g romaatjes
1 tl gedroogde oregano
Dit heb je nodig
grillpan