Spaanse roomyoghurt met snelle granola
De crunchy granola bij deze sinaasappelyoghurt? Die maak je supersnel zelf.
Aan de slag
Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Voeg de amandelen, havervlokken en zonnebloempitten toe en bak op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg de honing en kaneel toe. Roer door en verwarm 1 min. mee. Laat de granola iets afkoelen op een platte schaal.
Schil de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Snijd de munt fijn en schep om met de sinaasappel.
Verdeel de yoghurt over de kommen. Verdeel de sinaasappel en granola erover.
Spaanse roomyoghurt met snelle granola
De crunchy granola bij deze sinaasappelyoghurt? Die maak je supersnel zelf.
null personen
545 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Voeg de amandelen, havervlokken en zonnebloempitten toe en bak op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg de honing en kaneel toe. Roer door en verwarm 1 min. mee. Laat de granola iets afkoelen op een platte schaal.
Schil de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Snijd de munt fijn en schep om met de sinaasappel.
Verdeel de yoghurt over de kommen. Verdeel de sinaasappel en granola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g ongebrande amandelen
75 g grove havermoutvlokken
75 g zonnebloempitten
2 el vloeibare honing
1 tl gemalen kaneel
2 sinaasappels
5 g verse munt
500 g Almhof roomyoghurt Spaanse sinaasappel