Snelle pangranola met yoghurt & sinaasappelpartjes
Deze granola maak je zonder de oven te gebruiken.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermoutvlokken 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Hak ondertussen de hazelnoten grof en voeg samen met de koek- en speculaaskruiden toe aan de havermoutvlokken. Rooster 5 min. mee.
Laat de granola op een bord in 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de fruit en pittenmix erdoor.
Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Verdeel de griekse yoghurt over kommen, verdeel de sinaasappelpartjes en de helft van de granola erover.
Snelle pangranola met yoghurt & sinaasappelpartjes
Deze granola maak je zonder de oven te gebruiken.
null porties
290 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermoutvlokken 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Hak ondertussen de hazelnoten grof en voeg samen met de koek- en speculaaskruiden toe aan de havermoutvlokken. Rooster 5 min. mee.
Laat de granola op een bord in 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de fruit en pittenmix erdoor.
Snijd ondertussen met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Verdeel de griekse yoghurt over kommen, verdeel de sinaasappelpartjes en de helft van de granola erover.
bewaartip:
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ el arachideolie
75 g grove havermoutvlokken
40 g ongebrande hazelnoten
1 tl koek- en speculaaskruiden
40 g fruit en pittenmix
1 sinaasappel
250 ml Griekse yoghurt 0%