Granola maken
bewaar
bewaar

Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

10 min. bereiden / 30 min. oventijd / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de amandelen grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de rozijnen.

Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. krokant in de oven. Schep elke 10 min. om.

Neem de granola uit de oven en meng met de rozijnen. Laat op de bakplaat in 30 min. afkoelen.

bewaartipJe kunt deze granola een maand bewaren in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel.
algemeenMet dit recept maak je ca. 720 g granola. Met 40 g per portie heb je genoeg voor ca.18 ontbijtjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig