Granola maken
Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de amandelen grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de rozijnen.
Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. krokant in de oven. Schep elke 10 min. om.
Neem de granola uit de oven en meng met de rozijnen. Laat op de bakplaat in 30 min. afkoelen.
Granola maken
Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.
null porties
210 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de amandelen grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de rozijnen.
Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. krokant in de oven. Schep elke 10 min. om.
Neem de granola uit de oven en meng met de rozijnen. Laat op de bakplaat in 30 min. afkoelen.
bewaartip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g ongebrande amandelen
300 g volkoren havervlokken
90 ml zonnebloemolie
120 ml honing
1 tl kaneel
½ tl zout
75 g rozijnen
Dit heb je nodig
bakpapier